FOK! wat een weer...Zonnig

Goedemorgen! Nadat er gisteren in de ochtend wat regen viel, klaarde het in de middag vanuit het zuidwesten nog behoorlijk goed op. De afgelopen nacht onstond er plaatselijk mist of laaghangende bewolking. Vroeg in de ochtend loste deze weer vrij snel op.

Vandaag hebben we prachtig weer met heel veel zon, hoewel er zich ook enkele stapelwolken zullen vormen. Het zal vandaag ook vrijwel overal droog blijven. De wind is eerst nog vrij rustig met windkracht 3, later op de dag zal de wind wel wat gaan toenemen. Het wordt vandaag nog een echte zomerdag met temperaturen die hoger liggen dan gisteren. Op de Wadden gaat het ongeveer 23 graden worden, terwijl ze in het zuiden van het land plaatselijk de 26 graden bereiken. Ergens diep in de avond neemt de kans op een bui vanuit het zuidwesten toe. Ideaal barbecueweer!

Op donderdag zullen er wat meer buien gaan vallen en zal de temperatuur een paar graden zakken. Op vrijdag gaan er nog een paar graden af en bereiken we de laagste temperatuur van deze week met slechts 17 of 18 graden. Wel is er op vrijdag weer wat meer ruimte voor de zon.

Nederland
Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

© FOK.nl / DJMO
Het was heerlijk vaarweer gisteren. DJMO bezag het.