70-jarige vrouw wil eindelijk ontmaagd worden

Cabaretzangeres Pam Shaw, een vlotte  zeventigjarige, is helemaal klaar om ontmaagd te worden. De zangeres die altijd een zeer druk professioneel leven heeft gehad, had daardoor geen tijd om met iemand in bed duiken. "Maar nu is de tijd eindelijk gekomen.", vertelt Shaw aan The Sun.

De 70-jarige Pam Shaw, in de cabaretwereld ook wel bekend als The Sexational Pam, gelooft niet in seks voor het huwelijk. Daar ze al die jaren single bleef, is de vrouw nog steeds maagd. Shaw hoopt daar nu snel verandering in te brengen.

"De tijd is gekomen. Ik ben er volledig klaar voor om me te settelen met de juiste man. Misschien wel om te trouwen én om voor het eerst met een man naar bed te gaan Maar ik ben kieskeurig: ik wil een grote en donkerharige man, liefst een knappe miljonair", verklaart de zangeres.

De miljonair in kwestie krijgt daar veel voor terug: zo verkoopt Shaw zichzelf als dat zij een goede vangst is. "Ik ben energiek en jong van geest. Als ik zeg hoe oud ik ben dan geloven de meeste mensen me niet. Misschien is dat omdat ik nooit getrouwd ben en geen kinderen kreeg."

Pam Shaw won in de jaren zestig de talentenshow 'Opportunity Knocks' en kreeg daarna een bloeiende carrière als cabaretzangeres. "Ik had de mannen voor het uitkiezen. Ze dachten dat ik 'easy to catch' zou zijn, maar niks was minder waar. Ik kuste wel eens met een man, maar verder ging ik niet. Ik had er gewoon geen tijd voor! Ik werkte zo hard dat ik maar een paar uur kon slapen 's nachts", vertelt ze.

Shaw onthult verder dat zij in de jaren 60 door niemand minder dan Engelbert Humperdinck meermaals het hof werd gemaakt. De moeder van Shaw stak daar echter een stokje voor. Misschien heeft de zanger nu een betere kans om het nog eens te proberen.