Wesley Sneijder wil voetbalelftal met Yolanthe

Wesley Sneijder kan niet wachten om met zijn vrouw Yolanthe een gezin te stichten. "Als ik naar mijn privéleven kijk, is het mijn allergrootste droom om heel veel kinderen met jou te krijgen", zegt de voetballer als Yolanthe hem interviewt voor het magazine Vrouw. "Het liefst een heel voetbalelftal."

Sneijder onthult dat hij Yolanthe al als zijn droomvrouw zag, toen hij 17 jaar was. "Toen ik je voor het eerst op televisie zag in de soap Onderweg naar Morgen. Ik vond je zo mooi! Maar je was pas 17 en ik ook", zegt de 27-jarige Sneijder, die een zoon heeft uit zijn huwelijk met Ramona Streekstra. "Jij was toen mijn droomvrouw."

De voetballer geeft toe dat hij het moeilijk heeft als Yolanthe een intieme scène moet spelen met mannelijke collega. "Eerlijk is eerlijk, ik kan nog steeds jaloers zijn als jij bijvoorbeeld voor je werk een liefdescène moet spelen met een andere man. Ook al ben ik nog zo trots op je, je blijft natuurlijk wel mijn vrouw!"

Ook bekent Wesley dat hij de afgelopen twee jaar veel relaxter is geworden. "Vooral sinds we getrouwd zijn. Vanaf die dag wist ik immers zeker dat je voor altijd van mij was."