'Geruchten zwangerschap kwetsen Kate Middleton'

Kate Middleton wordt erg ongemakkelijk van alle geruchten over een gezinsuitbreiding. "De constante roddels of ze wel of niet zwanger is, vindt ze erg pijnlijk", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Middleton en de Britse prins William trouwden vorig jaar op 29 april, sindsdien is de wel of niet groeiende buik van Kate een geliefd onderwerp voor de roddelpers. "Verhalen over haar gezondheid vindt ze pijnlijk en kan ze maar moeilijk loslaten."

Hoewel de 30-jarige Kate begrijpt dat het bij het publieke leven hoort, wordt ze erg ongemakkelijk van het geroddel. Volgens de ingewijde doet prins William zijn best om haar te steunen. "William vindt het niet fijn dat deze dingen haar zo aangrijpen."

De geruchten dat Kate en William bezig zijn met een gezinsuitbreiding is volgens de ingewijde niet waar. "Ze zijn pas een jaar getrouwd en hebben geen haast." Ook de roddels dat het paar probeert om via een reageerbuisje een baby te maken, zijn volgens de bron onzin. "Ze willen op de natuurlijke manier een kind verwekken."