Meisje (17) doet 18 mannen in treincoupť

De Taiwanese politie heeft zich bovenop een opmerkelijke zaak gestort. Een 17-jarig meisje heeft zich afgelopen zondag in alle hoeken en gaten laten nemen door maar liefst achttien mannen tegelijk. De orgie vond plaats in een treinwagon tussen Taipei en Zhunan.

Het plan tot de orgie werd eind vorig jaar gesmeed op een internetsite. Een meisje, dat zichzelf omschreef als een 19-jarige, 1,66 meter lang en gezegend met een F-cup, meldde zich aan als vrijwilliger. Het meisje, dat echter nog maar 17 blijkt te zijn, wilde graag als enige dame deelnemen aan het project.

Afgelopen zondag was het zo ver. De organisator checkte alle identiteitsbewijzen op het station van Taipei waarna het meisje, 18 geluksvogels en medewerkers instapten. De conducteur deed een routinecontrole, waarna hij werd verzocht te vertrekken omdat er een geheime ontmoeting zou plaatsvinden.

Vervolgens werd het tienermeisje door alle deelnemers uit elkaar getrokken. In no time waren haar kleren uit waarna een spetterende orgie plaatsvond. Twee assistentes voorzagen de harde werkers van tissues en water. Nog even kwam de conducteur aan de deur rammelen, maar deze bleek afgesloten.

Op het station van Zhunan stapte de groep uit, waarna de conducteur de boel inspecteerde. Hoewel hij niets verdachts vond, kwam de zaak de volgende dag al uit. Op internet werd namelijk duk gepraat over de enorme treinorgie. De politie hoopt nu via de organisator te weten te komen wie alle deelnemers waren. Zij lopen de kans een dikke boete te moeten betalen. De organisator op zijn beurt kan zelfs vijf jaar celstraf tegemoet zien.


Uiteraard met een mooie animatie, compleet met foto's van het meisje