Tienermeisje spot ouders in seksfilm

Het is de ergste nachtmerrie die voor een 15-jarig meisje uit Duitsland werkelijkheid is geworden: je ouders zien in een pornofilm. De ouders van het meisje zijn uiteraard niet blij en hebben RTL voor de rechter gesleept wegens de verspreiding van het filmpje.

De tv-zender had onlangs een reportage gemaakt in een parenclub. Toevallig waren daar ook de ouders van het meisje aanwezig, die eens flink de bloemetjes buitenzetten. Met RTL werd overeenstemming bereikt dat zij de gezichten van het stel onherkenbaar zouden maken.

Helaas voor de ouders belandde het filmpje onbewerkt op de website van RTL. Het tienermeisje, nieuwsgierig als tienermeisjes zijn, heeft met rode koontjes zitten kijken naar de uitspattingen van haar ouders. De ouders zijn woedend op de televisiegigant en hebben besloten RTL voor de rechter te slepen.

In de rechtbank deed het meisje haar verhaal. Ze vertelde enorm geschokt te zijn door het gedrag van haar ouders. "Ik zou niet in je schoenen willen staan", vertrouwde de rechter haar toe. "Dat is gewoon gênant."

Desondanks wilde de rechter de ouders geen schadevergoeding toekennen. Ze hadden immers zelf meegewerkt aan de seksfilm. De swingers en RTL hebben een deal gesloten: de ouders krijgen een geringe vergoeding voor hun bijdrage aan de reportage en 3.000 euro als tegemoetkoming in de proceskosten.