Snoop Dogg weer opgepakt met wiet

Snoop Dogg is dit weekeinde weer opgepakt met drugs op zak. De rapper werd in de Amerikaanse staat Texas in de boeien geslagen nadat politiehonden wiet hadden geroken in zijn tourbus. Dat schrijft de entertainmentzender TMZ.

In de bus van Snoop Dogg werd een aantal joints gevonden, in totaal gaat het om zo'n veertien gram wiet. Volgens de politie heeft Snoop toegegeven dat de drugs van hem zijn. In Californië is de 'medicinale' wiet van de rapper toegestaan, maar in Texas geldt een zerotolerancebeleid.

Als de rapper 537 dollar boete betaalt, is hij van zijn problemen af. Snoop is al vaker gearresteerd met drugs op zak en maakt geen geheim van zijn liefde voor wiet. Zo kondigde hij vorig jaar aan dat hij een film voor wietgebruikers wil maken.

Snoop Dogg werd betrapt tijdens een grenscontrole in het plaatsje Sierra Blanca, dezelfde plek waar countryzanger Willie Nelson vorig jaar werd gearresteerd. Snoop haalde na Nelsons arrestatie uit naar de agenten die de zanger in boeien hadden geslagen. "Willie Nelson is een legende, de politie kan hem beter met rust laten", zei de rapper vorig jaar tegen TMZ.


So what we get drunk, so what we smoke weed...