Vrouw mept bedriegende vriend in trein

Passagiers die in een trein zaten in de buurt van de Amerikaanse stad Philadelphia keken wel erg vreemd op toen een ruzie tussen een stelletje op extreme wijze werd uitgevochten. De vrouw van 26 gaf haar roodharige vriend er flink van langs in de trein vol met passagiers, omdat hij haar bedrogen zou hebben. Buiten de klappen om kreeg de man ook trappen op zijn hoofd en werd er op hem gespuugd. "Tijdens de arrestatie zou de vrouw zich flink hebben verzet", aldus de online krant HLN.be. 

De getuigen van het incident keken vreemd op toen de 26-jarige Lisa Alyunes, die al een strafblad heeft, haar vriend een flink pak rammel gaf, en riepen de vrouw toe dat ze moest stoppen. Door het incident kregen honderden treinreizigers te maken met een vertraging van 20 minuten. Ook andere treinen liepen door het incident flinke vertragingen op.

De politie die werd verwittigd had moeite om de vrouw  tot bedaren te krijgen en haar handboeien om te doen. De vrouw is aangeklaagd voor verzet bij arrestatie, een aanval op een agent, huiselijk geweld en ongepast gedrag.


Vrouw geeft vriend klappen in trein