Man kookt vermoorde peuter

Een Marokkaanse man is onlangs op heterdaad betrapt bij een bizar staaltje kannibalisme. De beste man had een 3-jarig meisje ontvoerd, vermoord en in een pan op het fornuis gezet.

De peuter werd afgelopen zondag vermist in Tangier. Hierop werd door de politie een massale zoekactie gestart. De ouders van het meisje kregen een tip dat hun dochter met een man was meegegaan naar diens flat.

Eenmaal in het huis van de moordenaar zagen zij hoe hij hun dochter aan het bereiden was. "Hun dochter lag voor hun ogen in kleine stukken", weet een Marokkaans sufferdje te melden. "De moordenaar had inmiddels het hart uit de borstkas verwijderd en deze in een bak gedaan om dit te koken."

"Vervolgens zagen zij hem uitjes snijden en kruiden aan de overige lichaamsdelen toevoegen. De handen en benen van het kind had hij inmiddels op het vuur gezet. Het getuigde van een ongekende wreedheid waar zelfs de politie door geschokt was."

De moordenaar in kwestie, Abdul Rahim, is inmiddels opgepakt. De 30-jarige Marokkaan is na jaren in Spanje te hebben verbleven weer terug in zijn thuisland. De lichaamsdelen van het meisje zullen nog worden onderzocht of de peuter voor de moord ook nog is verkracht.