Eerste seksschool geopend

Mocht je wat willen verbeteren aan je technieken in de slaapkamer, dan biedt de internationale seksschool wellicht uitkomst. Deze is sinds kort geopend in Wenen.

Volgens het uit Zweden afkomstige schoolhoofd Yiva-Maria Thompson kan iedereen van 16 jaar of ouder op de naar eigen zeggen 'eerste school ter wereld voor toegepast seksualiteit' leren om een betere minnaar te worden. Studenten verblijven dan ook in gemengde slaapzalen alwaar verwacht wordt dat ze het huiswerk maken.

"Onze lessen zijn niet erg theoretisch maar juist meer praktisch. De nadruk ligt bij het worden van een beter minnaar" aldus de nieuwe schoolhoofd. "Standjes, technieken om te strelen en anatomie komen allemaal aan bod. "

De marketing verloopt echter niet geheel volgens plan. Een spotje waarin twee mensen de liefde bedrijven is al verbannen van de Oostenrijkse televisie. "Het is allemaal stijlvol verpakt, maar het is simpelweg het verkopen van seks" laat een tegenstander van de school weten.

Als je van plan bent om je direct in te schrijven voor deze school, let dan wel even op de kosten. Die zijn maar liefst 1640 euro per lesperiode.