Bee Gee Robin Gibb heeft kanker

Robin Gibb lijdt aan leverkanker. De 61-jarige Bee Gee, die de afgelopen tijd verschillende keren in het ziekenhuis werd opgenomen, kreeg het nieuws een paar maanden geleden te horen.

Afgelopen week werd Gibb met een ambulance naar een ziekenhuis in Groot-Brittannië gebracht omdat het niet goed met hem ging. De moeder van de zanger en zijn oudere broer Barry zijn overgekomen uit de Verenigde Staten om Gibb te kunnen steunen.

Volgens een vriend van de familie gaat het 'niet goed' met Gibb. "Ze maken zich heel druk om hem", vertelt de ingewijde aan de Britse krant The Sunday Mirror. "Je kunt je rijkdom gebruiken om de beste experts te raadplegen, maar soms is er niks te beginnen tegen kanker, hoe beroemd je ook bent."

Volgens de bron geeft Gibb de moed echter niet zomaar op. "Hij is sterk, hij is een vechter en hij voelt zich gesteund door berichten van zijn fans. Zijn vrouw Dwina wijkt niet van zijn zijde."

In 1988 stierf Andy Gibb, de jongste van de gebroeders Gibb. In 2003 overleed Maurice aan een hartaanval, enkele dagen nadat hij was geopereerd aan een darmkwaal.