Van Velzen vindt trouwen meerwaarde voor relatie

Roel van Velzen vindt dat trouwen een meerwaarde is voor zijn relatie. "Het is fantastisch. Ik kan het iedereen aanraden", vertelt de zanger voor de camera van Novum Nieuws.

Van Velzen stapte 1 januari vlak na de jaarwisseling in het huwelijksbootje met Marloes. "Je weet dat je van elkaar houdt, maar als je het uitspreekt met al je vrienden en familie erbij ... Het was echt de mooiste dag van mijn leven."

De zanger heeft volop van de grote dag kunnen genieten. "Na mijn eerste jaar als zanger was er zo veel gebeurd dat ik eigenlijk spijt had dat ik het niet bewuster had meegemaakt. Toen heb ik me voorgenomen nooit meer een dag mee te maken zonder hem echt te beleven."

Op zijn trouwerij heeft de zanger een paar momenten echt stilgestaan. "Dan knepen we elkaar letterlijk in de armen", vertelt Van Velzen. "Want dat helpt je gewoon even bewust te zijn. Dit is nu en dit is hier en dit komt nooit meer terug."

Niet alleen het huwelijk zorgt ervoor dat de 33-jarige coach van The Voice of Holland zijn geluk niet op kan. "We krijgen volgend jaar een kindje. Dat maakt het helemaal af."