Justin Bieber 'niet ontknaapt door groupie'

Sinds deze week weet iedereen wie Mariah Yeater is. De 20-jarige milf zou namelijk niemand minder dan Justin Bieber van zijn maagdelijkheid hebben afgeholpen. Het 17-jarige knaapje verwijst die bewering vandaag naar het rijk de fabelen.

Yeater is enige maanden geleden bevallen van een jongetje, Tristyn Anthony. De vader van de kleine spruit is volgens haar de Canadese zanger. Hij zou vorig jaar oktober na een concert backstage met haar de liefde hebben bedreven. Omdat het voor het ventje de eerste keer was, was hij na een halve minuut al klaar.

Onzin, zo beweert Bieber. "Ik ben van plan de geruchten te negeren", zo laat hij via Twitter weten. "Ik ga me richten op echte zaken. Ik hou van jullie!" Desondanks is Yeater ervan overtuigd dat hij de vader is. De volwassen Bieber-fan had rond de tijd van de verwekking met niemand anders seks gehad. Ze heeft deze week dan ook besloten een rechtszaak te beginnen tegen het tieneridool.

De jonge moeder wil via de rechter een vaderschapstest en een alimentatie voor het kind afdwingen. Toch wil zij haar idool niet financieel uitkleden. "Yeater heeft een bescheiden schadeclaim ingediend", zo beweren haar advocaten. "Er is geloofwaardig bewijs dat Justin Bieber de vader van haar kind is."