'Hier word ik wel/niet* vrolijk van'

Presentator Rob Geus, bekend van zijn uitspraak "Hier word ik niet vrolijk van", is ook de komende twee jaar nog bij SBS 6 te zien. Het contract van de keurmeester is met twee jaar verlengd. Vanaf maandag 31 oktober zal Geus te zien zijn met een nieuw seizoen van zijn programma De Smaakpolitie.

Rob Geus is blij met zijn contractverlenging. "Ik ben helemaal op mijn plek bij SBS 6. De Smaakpolitie  is in dertien seizoenen uitgegroeid tot een begrip en de OK-sticker is een belangrijk keurmerk voor horecaondernemers geworden. Ik hoop nog vele jaren te mogen bijdragen aan het verbeteren van de hygiëne in Nederland en, met programma’s als Red Mijn Vakantie, in het buitenland."

Ook zendermanager Remko Terlouw is blij dat Geus nog twee jaar blijft. "Rob Geus is een vaste waarde voor de familiezender geworden en een absolute topper in zijn vak. We zijn blij dat we ook de komende jaren nog mooie programma’s met hem kunnen maken."

Nieuw seizoen De Smaakpolitie
Ook in het vernieuwde veertiende seizoen van De Smaakpolitie zal Rob Geus weer vele keukens inspecteren. In de eerste aflevering lukt het de kok weer eens om bij een Chinees restaurant binnen te komen. Dat belooft wat, zeker als de medewerkers van het restaurant denken dat hij van de vreemdelingenpolitie is.

Maar in het nieuwe seizoen blijft het niet bij het goed- of afkeuren van horecagelegenheden. In het nieuwe item 'Rob Helpt' steekt de keurmeester dit seizoen de handen uit de mouwen om horecagelegenheden met potentie te helpen het keurmerk alsnog te bemachtigen. Ook tips voor thuis zullen niet uitblijven.

* Doorhalen wat niet van toepassing is.

Rob Geus en Remko Terlouw
Rob Geus (rechts) en Remko Terlouw worden hier wel vrolijk van (Foto: Jean Pierre Heijmans)