Reusachtig witgoed bij bol.com

Dat bol.com cds, dvds en boeken verkoopt, mag algemeen bekend verondersteld worden. Maar ook voor witgoed ben je bij de webshop aan het juiste adres. Er is echter één maar, het witgoed dat de keten verkoopt, lijkt volgens de specificaties werkelijk van gigantische afmetingen te zijn.

FOK!user destrovel zag op de website van bol.com een wasdroger, en bestudeerde de specificaties van het apparaat eens. Wat schetste zijn verbazing: het ding meet volgens de website maar liefst 600 bij 850 bij 600 centimeter. Oftewel, de droger is volgens de webshop zo groot als een huis.

specificaties wasdroger
De specificaties van de betreffende wasdroger

Zoals een echte FOK!ker betaamt, maakte destrovel direct een topic over de onhandelbaarheid van dit volgens dezelfde specificaties 43 ton zware apparaat aan in ons forum Klaagbaak. Bovendien schreef hij ook een review, die op de site van bol.com geplaatst is.

Na wat rondkijken op de site van bol.com, kwamen enkele onderzoekende FOK!users tot de conclusie dat dit geen incident is. Bij meerdere producten lijkt er iets misgegaan te zijn met de eenheden waarin maten en gewichten weergegeven zijn. Wat te denken van een wasmachine van 70.000 kilo, of een koelkast van bijna 18 meter hoog?

De review van destrovel
De review die destrovel schreef op bol.com (klik voor vergroting)