Junglemeisje Britt uit de kleren met tijger

Britt Dekker wil naakt poseren met een tijger. De winnares van Echte Meisjes in de Jungle gaat op een geheime locatie uit de kleren voor Playboy. Britt moet nog dit jaar in haar evakostuum te zien zijn.

Maar Britt wil niet uit de kleren met de eerste de beste tijger. "We gaan een witte babytijger regelen voor de shoot, dat wil ik zo graag", twittert Britt donderdagmiddag. De eerste pikante foto's van de 19-jarige blondine zijn donderdag genomen.

De fotoshoot kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Britt maakte begin deze week een einde aan maandenlange geruchten. "Misschien moet ik het toch maar doen dan", zei de realityster toen haar weer werd gevraagd uit de kleren te gaan. Vervolgens was Dekker haar paspoort kwijt, waardoor vliegen naar het buitenland moeilijk werd. Woensdag bleek dat Britt toch naar een tropisch oord kon voor haar naaktreportage.

Maar ook donderdag had Britt, die bekend staat om haar niet altijd even snuggere uitspraken, een ongelukje. "Shit, ik heb m'n hele villa laten overstromen", twitterde de blondine. "Maar geen tijd om te dweilen, nu in de make up."