Milf doet ventje op openbare plekken

In Wales dient momenteel het proces tegen Victoria Horsley. De 36-jarige verpleegster heeft maar liefst drie jaar lang een seksrelatie onderhouden met een destijds 14-jarige knul. Hierbij had het stel seks op de vreemdste plekken. Zo werden er nummertjes gemaakt op het strand en op een bankje in het park.

De tweevoudige milf leerde het ventje kennen in 2005. Direct werden er stiekeme afspraakjes gemaakt. Zo nodigde zij hem en zijn vriendjes geregeld uit voor een ritje in haar dienstauto. Vervolgens werd er naar de kust van Anglesey gereden alwaar de kameraden werd gesommeerd in de auto te wachten. Horsley en 'Child A' liepen vervolgens naar het strand waar zij ruige seks hadden.

Het stel heeft naar schatting minstens tien keer de liefde met elkaar bedreven. Ook zijn ze tijdens de seks regelmatig betrapt. Zo werden zij naakt in haar slaapkamer en op een bankje in het park gesignaleerd.

Helaas kwam er na drie jaar een einde aan de seksrelatie. Het kereltje begon op te scheppen over zijn verovering waarna zijn ouders lucht kregen van de verboden relatie. Zij klopten uiteraard direct aan bij de politie. Horsley is uiteindelijk in de boeien geslagen maar ze blijft de aantijgingen ontkennen. De rechtszaak is nog immer aan de gang.