Burrito nekt seksrelatie milf en knaapje

Het 'geile milfjes'-bericht van vandaag neemt ons mee naar de staat Oklahoma, waar ene Amy Blose is opgepakt wegens seks met een minderjarige knul. De 37-jarige milf uit Norman werd gepakt nadat ze een liefdesbriefje voor haar 13-jarige vriend had verstopt in een burrito.

De getrouwde moeder wilde haar toyboy op een bijzondere manier verrassen. Ze kocht bij een restaurant een burrito, verstopte er een briefje in en vroeg een 15-jarig klasgenootje van de jongen de snack bij het ventje af te leveren. Toen de knul het briefje met de tekst 'He lieverd, ik hou voor altijd van jou' las, belde hij gelijk zijn ouders. Deze hebben hierop direct de politie ingelicht.

Blose werd een halfjaar geleden al eens in de boeien geslagen nadat de ouders van het ventje hun zoon in haar auto hadden zien stappen. Uit de gesprekken met het kereltje die hierop volgden, is gebleken dat het stel meerdere malen seks met elkaar hebben gehad. Ook heeft zij hem naaktfoto's van haarzelf gestuurd.

Naar aanleiding van het 'burritoincident', dat vorige week boven tafel kwam, is Blose deze week nogmaals gearresteerd. In november zal zij moeten voorkomen wegens vele malen seks met een persoon onder 14 jaar, waaronder ook orale seks. Indien zij schuldig wordt bevonden, kan ze voor de rest van haar leven achter tralies belanden.

Blose
De overspelige milf in kwestie (foto: Cleavland County Police)