Wendy van Dijk infiltreert in televisieprogramma's

Wendy van Dijk heeft met nieuwe typetjes geïnfiltreerd in verschillende televisieprogramma's. Als onder anderen Oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo heeft ze in verschillende shows bekende Nederlanders in de maling genomen. Dat onthulde de presentatrice in De Wereld Draait Door.

Het nieuwe programma heet Ushi and the Family. Ze deed zich onder andere voor als kandidaat in Het Familiediner. Bert van Leeuwen had niet in de gaten dat hij eigenlijk te maken had met Wendy van Dijk.

Het personage oma Betsie nam Jan Slagter op de hak in het programma Geheugentrainer. Zelfs haar collega en goede vriend Martijn Krabbé sprak urenlang met Gerda en herkende Van Dijk niet. Ook Jan Kooiman en Lieke van Lexmond waren slachtoffer van de 40-jarige actrice.

Nadat Van Dijk in de huid kroop van Ushi, Dushi en Loesie, dacht de presentatrice dat ze voorlopig geen typetjes meer zou spelen. "Ik had het idee dat het lastig zou worden. Maar ze zeiden dat ik terug moest naar mijn eigen postuur en dat dan nog veel mogelijk was." Ushi and the Family is vanaf 8 oktober te zien bij RTL 4.