Masturbatiebehandeling voor anorexiapatiŽntes

Een Deense anorexiadokter ligt ernstig onder vuur omdat hij er nogal opmerkelijke behandelmethoden op nahoudt. De beste man heeft naaktfoto's van zijn patiëntes genomen. Ook heeft hij de dames gedwongen seksspeeltjes te gebruiken.

De 50-jarige arts, een in eetstoornissen gespecialiseerde dokter in een ziekenhuis te Østerbro, heeft minstens vijf vrouwen op deze manier behandeld. Tegenover de rechter heeft de Deen verklaard dat deze methode deel uitmaakt van zijn alternatieve geneeswijze. "Anorexiapatiënten in het algemeen hebben moeite hun lichaam te accepteren", zo luidt zijn verdediging. "Daarom heb ik foto's van hun geslachtsdelen gemaakt om aan hen te laten zien."

Een van de vrouwen wist hij zelfs zover te krijgen dat zij voor zijn ogen een seksspeeltje gebruikte. "Het was om haar te helpen. Ze had moeite met haar seksualiteit en met haar genitaliën. Het was om haar beter te laten voelen over haar lichaam. "

Op de computer van de arts werden ruim zeshonderd naaktfoto's aangetroffen. Volgens de beste man stonden deze al op de harde schijf, of waren ze door een virus in zijn pc terechtgekomen. Drie patiëntes beweren te zijn gedwongen contracten te tekenen waarin zij de dokter toestemming geven hen naakt te fotograferen. De dames geven aan alles te hebben willen doen om gezond te zijn. De rechtszaak tegen de perverse dokter is momenteel nog aan de gang.