Pastoor filmt douchende tienermeisjes

De politie van het Texaanse Pasadena is naarstig op zoek naar een voormalige jeugdpastoor. De beste man wordt beschuldigd van het filmen van vier douchende tienermeisjes.

Thomas Jason Fortenberry had een briljant plan bedacht om de meisjes onder de douche te krijgen. De 30-jarige geestelijke wilde met hen in november 2007 een onderdeel van de tv-serie Fear Factor nadoen. In dit onderdeel werden de deelnemers van top tot teen besmeurd met honing, en zo gebeurde ook met de twee 15-jarige meisjes en twee 17-jarige meisjes.

Uiteraard moest dat plakkerige goedje ook weer van de lichamen van de meisjes af. Dus kleedden zij zich uit en douchten zich in de Greater Harvest Community Church. Wat de tienermeisjes niet wisten, was dat Fortenberry alles heeft gefilmd, zo bekende de pastoor onlangs.

De beste man heeft ook aan een van de meisjes verteld dat hij ze die dag had gefilmd. Toen een rechercheur hem hiermee confronteerde, wilde hij alleen kwijt dat 'hij dingen had gedaan die hij niet had moeten doen'. Indien Fortenberry wordt veroordeeld, kan hij voor maximaal twee jaar achter tralies belanden.