Zoons Angelina Jolie eten krekels als chips

De twee geadopteerde zoontjes van Angelina Jolie en Brad Pitt zijn verslaafd aan het eten van krekels. "Het is hun favoriete voedsel", zegt de actrice in een video tijdens een fotosessie.

Het oudste zoontje van het Hollywoodkoppel, de 9-jarige Maddox, is geadopteerd uit Cambodja en de twee jaar jongere Pax is geboren in Vietnam. "Ik wilde niet dat ze iets uit hun cultuur zouden afstoten", zegt de 36-jarige Jolie. Dus gaf ze haar kroost een handjevol krekels en dat bleek een groot succes. "Ze aten ze alsof het Dorito's waren."

Jolie heeft haar jongens zelfs een verbod op moeten leggen om de krekelmania een halt toe te roepen. "Ik was bang dat ze ziek zouden worden van het eten van te veel krekels." Of haar andere vier kinderen ook wel eens een insectje verorberen, vertelt de actrice niet.

De actrice is er zelf ook niet vies van. "Ze zijn net zo lekker als chips." Jolie is niet te beroerd te experimenteren met exotisch eten, maar vogelspinnen op een stokje en spinnensoep zijn voor haar nog een brug te ver. "Ik weet niet of ik die vacht aankan, maar je moet alles proberen."