Voor- en tegenstemmers Feyenoord bekend

In AD Sportwereld staat vandaag een artikel over de stemming, die de spelers van Feyenoord onderling hebben gehouden. Deze stemming heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat trainer Mario Been zijn biezen pakte. Veel spelers zagen het namelijk niet meer in de oefenmeester zitten.

Ron Vlaar, Leroy Fer, Diego Biseswar, Karim El Ahmadi, Bart Schenkeveld, Jerson Cabral, Adil Auassar, Darley, Kelvin Leerdam, Stefan de Vrij, Ricky van Haaren, Bruno Martins Indi en Erwin Mulder hebben tijdens de spelersbijeenkomst laten weten niet verder te willen met Been. Een aantal van hen was niet tevreden met de coach, waar sommigen verzuimden dit aan de coach te laten weten.

Volgens hetzelfde medium wilden Ruben Schaken, Dani Fernandez, Sekou Cissé, Kostas Lamprou en Kamohelo Mokotjo wel verder met Been. Zij waren echter maar met vijf personen, waardoor het democratisch besluit al werd genomen.

Kaj Ramsteijn, Guyon Fernandez, Jordy Clasie, Miquel en Shabir Isoufi hebben niet deelgenomen aan de stemming. Zij sloten onlangs pas aan bij de selectie van Feyenoord.