Vrouw sterft na seks met hond

In het Ierse Limerick dient deze week het proces tegen Sean McDonnell. De 57-jarige Ier heeft zijn hond een 43-jarige vrouw laten penetreren. Er had waarschijnlijk geen haan naar gekraaid, ware het niet dat de vrouw vrijwel direct na de stevige beurt het loodje legde.

McDonnell had de vrouw leren kennen via een chatbox. Het gesprek draaide uiteindelijk uit op seks, en seks met dieren in het bijzonder. De man vertelde dat hij wel een hond had, en het tweetal kwam overeen dat de hond het een keer op de vrouw mocht proberen.

Op 7 oktober 2008 was het dan eindelijk zo ver. De moeder van vier kinderen kleedde zich uit en de herdershond ging zijn gang. Om half acht 's avonds voelde de vrouw zich plotseling niet lekker, en werd naar het ziekenhuis afgevoerd. Een half uur later bleek ze al te zijn overleden.

Het slachtoffer bleek te zijn overleden aan een anafylactische shock. Dit is een ernstige allergische reactie die ook kan optreden bij mensen met een pinda-allergie. McDonnell wordt aangeklaagd voor een 150 jaar oude wet. Indien hij schuldig wordt bevonden, kan hij voor levenslang achter tralies belanden.