Vrouw (26) jankt om enorme boezem

Gemma Westmoreland gaat sinds kort door het leven met een gewone C-cup. De 26-jarige Britse was erg verdrietig omdat haar borsten telkens de aandacht trokken van hordes hitsige mannetjes. De vrouw uit Royston was dan ook gezegend met een enorme J-cup.

Westmoreland stond, ondanks een kort, pittig kapsel, voortdurend in de belangstelling. Tijdens een avondje stappen stonden de mannen steevast in de rij om haar borsten aan te raken. Tevens had ze rugklachten door al het gewicht, en moest ze twee bh's dragen om het zaakje te ondersteunen. Het huilen stond haar dan ook vaker nader dan het lachen.

De rondborstige wilde zo niet langer verder, en besloot naar een plastisch chirurg te gaan. Deze heeft maar liefst 10 kilo van haar voorgevel verwijderd, waardoor Westmoreland van een 80 J-cup naar een kleine C-cup is gegaan.

De vrouw is door het dolle heen. "Het was altijd hetzelfde", klaagt ze. "Als ik over straat liep, werd ik nageschreeuwd met teksten als 'die kunnen niet echt zijn'. Ondanks dat ik nooit met diep uitgesneden truitjes rondliep, was ik gewoon een soort lustobject geworden."

Westmoreland lag maar liefst 3 uur onder het mes, maar had het er graag voor over. "De artsen waren echt briljant", jubelt ze. "Uitgaan is geen probleem meer, terwijl ik er vroeger bang voor was. Op straat staren mensen niet meer naar mijn tieten, en ik word ook nooit meer betast. Het is met geen pen te beschrijven hoe goed dit voelt."

Wie wil zien welke Westmoreland aantrekkelijker is, kan de foto's bekijken in het bronartikel