Lange Frans blij met borsten zwangere DaniŽlle

Lange Frans is maar wat blij met de borsten van zijn vrouw. De 26-jarige Daniëlle is zwanger en verwacht over vierenhalve maand hun tweede kindje.

"Frans vindt dat ik meer straal als ik zwanger ben", vertelt Daniëlle in Grazia. "Dat klopt ook wel. Ik heb een wat rodere gloed in mijn gezicht en ook mijn lippen lijken roder en glanzender. Ook vindt hij het fijn dat mijn borsten groeien: zelfs toen ik tijdens mijn vorige zwangerschap naar het ziekenhuis vertrok om te bevallen, vond hij me nog prachtig."

Desondanks heeft het stel weinig seks. "Eigenlijk heb ik er helemaal geen behoefte aan, het komt er maar weinig van", bekent Daniëlle. "Het klinkt suf, maar we zijn heel aanhankelijk: veel knuffelen en masseren elkaar. Dat was tijdens mijn vorige zwangerschap anders. Toen mochten we de eerste weken geen seks, maar in de goede periode hebben we gewoon met elkaar gevreeën."

Hoewel de tweede kleine nog niet is geboren, fantaseert Daniëlle al over meer kinderen. "Ik wil graag een groot gezin. Het ligt er natuurlijk aan hoe ons leven loopt, maar ik denk wel dat wij meer kindjes gaan maken als het kan."


Lange Frans blij met borsten zwangere Daniëlle (Foto: Novum)