Vrouw houdt orgies met pubers, dochter (13) doet mee

Mary Marie Dennis verdwijnt voor 3 jaar achter tralies. De 39-jarige vrouw uit het Amerikaanse Floyds Knobs heeft geregeld seksfeestjes georganiseerd bij haar thuis. Naast een vijftal jonge knapen, deed ook haar 13-jarige dochter hieraan mee.

De vrouw heeft voor de rechtbank bekend dat ze een 15-jarige jongen tijdens een van de orgies heeft betast en haar hierbij aanwezige dochter drank heeft gegeven. Verder waren bij de gangbangs drie 16-jarige jongens en een knaap van 17 jaar aanwezig. Omdat seks vanaf 16 jaar legaal is in de staat Indiana, wordt Dennis hier niet voor gestraft.

Met een van de pubers had de moeder een seksrelatie die 5 maanden standhield. "Hoewel dit sensationeel is en moreel gezien te wensen overlaat, is het niet illegaal", oordeelt de aanklager van Clark County, Brittany Blau. De vrouw vindt het veel erger dat de 13-jarige dochter van Dennis alcohol heeft gekregen en heeft meegedaan aan de seksfeestjes. Zij hamerde erop dat de moeder hier zeker voor moet worden gestraft.

Dennis blijft voor de duur van 10 jaar op de lijst van zedendelinquenten staan. Ook is het haar verboden contact te hebben met minderjaren anders dan haar eigen dochter. Verder zal ze drie jaar gevangenisstraf krijgen.

Mary Dennis
Sorry jongens, geen milf (foto: Clark County Police Dept.)