Meisje (17) ontdekt na weken verkracht te zijn

Een 17-jarig meisje uit Mexico-City heeft onlangs een schokkende ontdekking gedaan. Ze kwam er namelijk achter dat ze enkele weken geleden door een groep klasgenoten is verkracht.

Het slachtoffer had zich een paar weken geleden tijdens een feestje in coma gezopen. Tijdens het feestje, waarvan ze zich alleen nog kan herinneren dat ze wakker werd op een slaapkamervloer, ging de halve klas over het meisje heen. De verkrachters zouden er nog mee weggekomen zijn ook, ware het niet dat de hele gangbang was gefilmd op een mobieltje.

Het seksfilmpje verspreidde zich als een razend vuurtje door de middelbare school, waarna het slachtoffer er zelf lucht van kreeg. Pas toen ontdekte het tienermeisje dat ze tijdens haar bewusteloosheid door zeven klasgenoten herhaaldelijk is verkracht.

Slechts twee van de zeven jongens, een van 19 en een van 24 jaar, zullen strafrechtelijk worden vervolgd. De andere vijf verkrachters zijn met hun 17 jaren namelijk te jong om te worden berecht.

Update 18.30 uur:

Er heeft inderdaad een aantal weken gezeten tussen de verkrachting en het moment van aangifte. Mexicaanse media berichten namelijk dat het slachtoffer op 15 april is verkracht tijdens een klassenreünie. Pas op 28 mei deed het meisje de ontdekking en deed aangifte bij de politie.


Een nieuwsuitzending over de groepsverkrachting, waar de oudste daders aan de pers worden getoond