'Sean Kingston herstelt volledig'

Sean Kingston zal volledig herstellen. Dat zeggen bronnen rond de 21-jarige zanger tegen CNN. Kingston knalde zondag met een waterscooter tegen een brug, waarna hij in kritieke toestand in het ziekenhuis belandde.

De zanger, bekend van de hit Beautiful Girls, hield onder meer een gebroken kaak en pols aan het ongeval over en kreeg water in zijn longen, vertellen twee ingewijden. Volgens hen duurt het herstel van Kingston ongeveer zes weken.

Kingston zat tijdens het ongeluk op de jetski met een vriendin. Cassandra Sanchez smeekte de zanger om langzamer te varen. "Daar kunnen we niet onder door", riep ze toen het tweetal keihard richting een brug ging. Volgens Sanchez probeerde Kingston nog weg te sturen van de brug, maar toen was het al te laat.

"Hij hoestte bloed en schuim op", vertelt ze aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Sanchez is niet van plan aangifte te doen tegen haar vriend. "Het was een ongeluk. Sean is een goeie kerel." Kingston, die nog steeds in kritieke toestand verkeert, moet naar verluidt nog enkele weken in het ziekenhuis liggen.


'Sean Kingston herstelt volledig' (Foto: Novum)