Drugs- en alcoholonderzoek naar Mariah Carey

De Amerikaanse kinderbescherming is een officieel onderzoek gestart naar Mariah Carey en haar man Nick Cannon. Vorige week kreeg het stel bezoek in het ziekenhuis. Carey zou alcohol en drugs hebben gebruikt terwijl ze haar pasgeboren kinderen borstvoeding gaf.

"Nick was woedend toen de kinderbescherming op de stoep stond. Door zijn gedrag escaleerde de situatie. Zijn woede heeft de zaak geen goed gedaan", vertelt een bron rond het koppel aan Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

De twee kinderen van het stel werden geboren op 30 april. Een paar dagen later ondervroegen medewerkers van de kinderbescherming Cannon. "De kinderbescherming had een melding ontvangen dat mijn vrouw drugs en alcohol zou gebruiken. Dit zou tijdens het verblijf in het ziekenhuis zijn gebeurd", zei hij vorige week in een interview met CNN.

Carey zou van een zuster het advies hebben gekregen Guinness te drinken, dat zou goed zijn voor haar borstvoeding. Toen dat verhaal zich verspreidde, rook iemand onraad en werd de kinderbescherming getipt.


Drugs- en alcoholonderzoek naar Mariah Carey (Foto: Novum)