The Rock vindt Vin Diesel maar een watje

Dwayne 'The Rock' Johnson is niet bang voor zijn tegenspeler Vin Diesel. De twee krachtpatsers gaan in hun nieuwe actiefilm Fast Five stevig met elkaar op de vuist. "Als wij in het echt zouden matten, zou Vin geen schijn van kans hebben", zegt The Rock zelfverzekerd tegen Novum Nieuws.

"Er zijn in feite twee scenario's", vertelt de uit de kluiten gewassen en met tatoeages overdekte Johnson. "Als ik 'm vol op z'n kaak stomp, valt hij gewoon dood neer. Simpel zat. En als ik 'm net mis, krijgt hij door de enorme windvlaag meteen longontsteking, wat hij ook niet overleeft. Hij kan gewoon niet winnen."

Al bij de bekendmaking van de cast werd duidelijk dat Johnson, die FBI-agent Hobbs speelt, en Diesel, in zijn bekende rol van autodief Dominic Toretto, het met elkaar aan de stok zouden krijgen. Op de straten van Rio de Janeiro proberen de twee elkaar te slim af te zijn met snelle auto's, razende achtervolgingen en natuurlijk veel explosies. Diesel beschreef de knokpartij met Johnson als 'het gevecht aller gevechten'.

Fast Five draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.


Dwayne 'The Rock' Johnson, niet bang voor Vin Diesel (Foto: Novum)