Nieuwe show Beau geen succes

De nieuwe tv-show Show Me The Money van Beau van Erven Dorens is niet echt een succes te noemen. Volgens Stichting KijkOnderzoek trok het SBS 6-programma maandagavond een magere 396.000 kijkers.

'Geen succes'
Show Me The Money wist hiermee 30 procent minder kijkers te boeken dan Shownieuws vorige week rond hetzelfde tijdstip op SBS 6. Ook de programma's die om Beau's show heen geprogrammeerd waren werden een stuk beter bekeken.

In de media wordt uitgebreid bericht over de kijkcijfers van de nieuwe liveshow. "Beau van Erven Dorens scoort magertjes", kopt De Telegraaf. Tv-blad Televizier stelt dat de verwachtingen niet zijn waargemaakt. Het ANP noemt Show Me The Money 'geen succes'.

SBS 6: Kijkcijfers uitstekend
SBS 6 daartegen noemt de kijkcijfers van Beau's show fantastisch. "We hoopten dat men het een kans zou geven. Dat is ook gebeurd. Nagenoeg 400.000 kijkers voor een eerste aflevering op dit tijdslot met zulke concurrentie is uitstekend en wij zijn er dan ook erg tevreden mee", zegt een SBS 6 dinsdag tegenover De Telegraaf.

Beau kan wel een succesje gebruiken. Recentelijk flopten zijn programma's CQC, De Zaterdagavondshow en Hole In The Wall. De laatste keer dat Beau echt succes had was als presentator van RTL Boulevard van 2001 tot 2005. Vervolgens bleek dat iedereen het roddelprogramma kon presenteren.