Gokkers zetten in op val president Jemen

Na de succesvolle opstanden in Tunesië en Egypte is Jemen volgens de Britse en Ierse wedkantoren van Paddy Power het volgende land in het Midden-Oosten waar een leider wordt afgezet. Dat meldden Britse en Ierse media woensdag.

Voor de zesde dag op rij vonden in Jemen betogingen tegen de Jemenitische president Ali Abdullah Saleh plaats, maar ook in andere landen in de regio werden protesten tegen de regering gehouden. Saleh is al 32 jaar aan de macht in Jemen. Hij heeft met concessies geprobeerd de betogingen te stoppen, maar dat lijkt vooralsnog niet te werken. Zo heeft hij gezegd zich in 2013 niet herkiesbaar te stellen.

Als Jemen als eerste 'valt’, krijgen gokkers voor iedere 8 euro inzet 15 euro terug. Jordanië staat op twee en Algerije op drie. Achtereenvolgens zullen de leiders van Marokko, Bahrein, Iran, Libië, Sudan, Irak en Saudi-Arabië volgens de gokkers als eerste worden afgezet. Syrië sluit de rij met voor iedere ingezette euro 20 euro winst als het regime als eerstvolgende valt.

Gokkers zetten in op val president Jemen
Gokkers zetten in op val president Jemen (Foto: ANP)