[Video] Moeder filmt naakte dochter in zoektocht naar schoonzoon

Een Chinese moeder kan het niet langer aanzien dat haar 26-jarige dochter nog steeds geen man aan de haak heeft geslagen. In de zoektocht naar een leuke schoonzoon heeft de vrouw dan ook een bijzonder middel in de strijd gegooid. Zij heeft haar dochter naakt gefilmd en het filmpje op internet gezet.

"Het is tegenwoordig populair om via internet een huwelijkspartner te vinden", verklaart moederlief in het filmpje. "Mijn dochter is er inmiddels aan toe. Om haar te helpen heb ik een filmpje geüpload. Mijn dochter is geboren in 1985 en dit jaar wordt ze 26."

Hierna komt de jonge vrouw, Lulu, in beeld, die haar moeder vraagt haar rug te wassen. "Hoe oud ben je nu?", roept de moeder uit. "Je vraagt me nog steeds je rug te wassen?! Ik help je juist een man te vinden." "Vind maar een man die goed voor jou en mij is", antwoordt de nog altijd naakte vrouw. "Als hij maar weet hoe je je moet wassen, ben ik al tevreden. Zelfs een zwerver is goed."

In een ander filmpje, waar de dochter naakt op bed ligt, probeert zij zichzelf aan de man te krijgen. "Hallo, ik ben Gan Lulu", vertelt ze. "Ik heb nog nooit een vriendje gehad. Het is niet dat ik lelijk ben, maar niemand wil me. Nu ben ik dus op zoek naar een potentiële huwelijkspartner."

Hoewel de filmpjes echt lijken, denken veel Chinezen dat het een ordinaire publiciteitsstunt is. Zo zou Gan Lulu een actrice zijn, en hebben gespeeld in reclamespotjes. Daarnaast heeft ze gewerkt als model. Om alle geruchten de kop in te drukken, werd een derde filmpje gemaakt. Hierin vertelt de moeder dat het filmpje gewoon voor de lol is gemaakt.

Ook aan het gerucht dat Gan Lulu niet haar dochter zou zijn, maakt de vrouw een einde. Zij laat in het filmpje een foto van hen beide zien en een tijdschift waarin ze allebei zijn geïnterviewd. De jonge Chinese heeft overigens nog niet de juiste man gevonden.


Het eerste filmpje, met hierin een naakte dochter...