Tatjana teleurgesteld in mannen

Tatjana Šimić is teleurgesteld in de mannen die ze is tegengekomen via haar eigen datingshow Wie Kiest Tatjana. "Ik had toch gehoopt dat ze wat intelligenter zouden zijn en zouden beseffen dat ik een normale vrouw ben", aldus Tatjana in een interview met de Viva.

"De mannen die meedoen, verwachten dat er een wandelende pin-up hun huis binnenkomt", beklaagt de 47-jarige zangeres en actrice. Tatjana is wel blij met het verzetje dat het datingprogramma biedt: "Het leidt me af van mijn eigen verbroken relatie en het verdriet dat ik daar om heb." Vorig jaar liep Tatjana's relatie met miljonair Ronny Rosenbaum op de klippen, die zich recentelijk nog negatief uitliet over de tv-show.

Door de breuk stond de blondine opeens op straat, en moest Tatjana bij haar moeder intrekken: "Bij mijn moeder voel ik me geborgen. Dat is mijn thuishaven en op dit moment is het de enige plek waar ik de controle echt los kan laten. Mijn moeder is altijd met mij bezig, niet met mijn zusje. Zij heeft een man en kinderen en redt zich wel. Ik moet er niet aan denken dat mijn moeder wegvalt."

Tatjana zegt in het interview geen kinderen meer te willen, en of ze ooit een geschikte man zal vinden weet ze niet: "Soms heb ik het gevoel dat ik nog nooit een relatie heb gehad met iemand die echt van mij hield en mij echt zag zoals ik ben. Wie weet komt er een dag waarop ik denk: ik wil helemaal geen man meer, ik wil alleen zijn. Maar zover is het nog niet. Ik voel dat ik energie genoeg heb om mijn leven met iemand te delen."

De derde aflevering van Wie Kiest Tatjana is vrijdag om 22.25 uur op RTL 4 te zien.

Bezoek ook het centrale Wie Kiest Tatjana-topic op het forum.


Tatjana teleursteld in mannen van eigen datingshow Wie Kiest Tatjana (Foto: Novum)