Chinees is wereldkampioen kotsen

Liang Yuxin is een bijzondere Chinees. De 25-jarige Liang is momenteel in onderhandeling met Guinness World Records over een eervolle vermelding in het wereldberoemde recordboek. De kapper uit het Zuid-Chinese Xia Mei gaat er prat op wereldkampioen kotsen te zijn.

Liang doet de medische wereld geregeld versteld staan door zijn gave alles wat zijn ogen zien door te slikken en vervolgens weer uit te braken. Zelfs levende vissen en kettingen van ruim 1 meter 20 vormen geen obstakel voor zijn slokdarm.

"Ik ontdekte het toen ik nog een kleine jongen was", vertelt de Chinees. "Ik slikte per abuis een bal in en kwam erachter dat ik hem op commando weer uit kon kotsen. Het lijkt er nu op dat ik bijna alles kan inslikken."

Liang slikt nu regelmatig levende vissen in om ze vervolgens weer ongedeerd naar buiten te laten komen. Momenteel is hij aan het praten met Guinness omdat hij naar eigen zeggen recordhouder muntjes inslikken is. "Een Brit heeft momenteel het record van tien muntjes in handen. Ik kan er elf inslikken."