Seksspelletje met mes eindigt bloederig

Een bizar seksspelletje van een Zweeds stel is vanochtend nogal bloederig afgelopen. Tijdens het kinky spelletje met als belangrijkste attribuut een mes stak de vrouw uit Västerås haar vriend per ongeluk met een mes in zijn dij.

De 47-jarige man en zijn 36-jarige vriendin hadden vanochtend in alle vroegte een behoorlijk stuk in de kraag toen ze besloten een seksspelletje te doen met behulp van een mes. Het leek hen een leuk idee om met het vljmscherpe wapen elkaars ondergoed van het lijf af te snijden.

De man wist met succes de kinky kousen van zijn vriendin aan flarden te snijden. Hierna greep de vrouw het mes met als doel de boxershort van de man van diens kont te snijden. Helaas was zij niet zo handig met een mes als haar vriend, en stak ze de arme drommel per ongeluk in zijn dij.

Hevig bloedend werd de man overgebracht naar het ziekenhuis, terwijl zijn vriendin geboeid werd afgevoerd naar het politiebureau. De vrouw heeft verklaard zeer verdrietig te zijn en spijt te hebben van haar daad. Haar vriend heeft toegezegd geen aanklacht tegen zijn vriendin in te dienen.