De FOK!userawards zijn er weer!

Het is weer tijd voor de FOK!userawards!

Wederom is onze heuse FOK!userawardsite online! Net zoals vorig jaar genereert deze automatisch lijstjes die je in het topic op het forum of hieronder kunt posten en waar je met zijn allen over kunt discussiëren.

Hoe kun je stemmen?

Ga naar de FOK!userawardsite. Je kunt zelf kiezen in welke categorieën je jouw stem, mening, idee of suggestie wilt geven. Elke categorie heeft haar eigen vragen, en sommige vragen kom je bij meerdere categorieën tegen.

Je kunt je invoer zo vaak wijzigen, aanvullen en leeghalen als je wilt tot aan de sluitingsdatum van de FOK!userawards, waar je laatste invoer de definitieve zal zijn. Alles is gelinkt aan je account, dus het systeem onthoudt de data van de laatste invoer, dus ook bij tussentijds wijzigen, aanvullen en leeghalen. Overigens hoef je niet alle vragen in een categorie te beantwoorden. Je kunt vragen gewoon leeglaten als je dat wilt of niet weet wat je moet kiezen of invullen.

Je kunt verder op elk gewenst moment een lijstje van je keuzes in dit topic plaatsen. Zodra je met invoeren begint, zie je "bedankt voor je stem, zie hieronder je forumpost" verschijnen. Kopieer en plak je forumpost in dit topic, dan komt hij met de juiste opmaak in je post. Wanneer je hierna je invoer wijzigt, verandert ook je forumpost. Je kunt dus ook zo vaak je nodig acht je lijstje opnieuw in dit topic plaatsen, maar maak er geen c/p-feest van en hou het overzichtelijk.

De spelregels

Yups, so shit happens, ook de userawards hebben een aantal spelregels!

  • Je mag niet op jezelf stemmen.
  • Let goed op waar je op stemt! Bijvoorbeeld: "Beste Nieuwkomer 2010 moet dus een wel een registratiedatum uit 2010 hebben. Beste SA Sport moet dus ook SA sport zijn geweest in 2010".
  • Maak je niet druk om wat anderen van je stem vinden of van jou verwachten, je hoeft voor een ander je keuze niet aan te passen. Het is jouw keuze, so choose wisely.
  • Nomineer niet steeds dezelfde user voor alle vragen of categorieën, op deze manier verpest je de stemming en dus tellen wij deze lijstjes niet mee.

Tot wanneer kun je stemmen?

Je kunt tot uiterlijk 31 december 23.59 uur je stem uitbrengen. Daarna sluit de site en kun je jouw invoer niet meer wijzigen.

1 januari 2011 zullen we, afhankelijk van hoe snel we onze roes hebben uitgeslapen en de katerkoppijn weggezakt is, de uitslag posten. De antwoorden op de open vragen komen een week later, je begrijpt dat we die handmatig zullen nalopen en dat dat even tijd nodig heeft.