Tatjana zoekt man

Tatjana Šimić gaat in een nieuw RTL 4-programma op zoek naar de ideale man. Dit maakte de 47-jarige zangeres en actrice donderdag bekend in het journalistieke kwaliteitspareltje De Telegraaf. Het programma gaat Wie Kiest Tatjana heten.

De oud-ster van de serie Flodder heeft er zin in: "Ik had al twee keer eerder, een paar jaar geleden, nee gezegd. Ik vond nu dat de tijd er rijp voor was, ik vind dat ik autoriteit heb met mijn ervaringen, haha. We gaan het integer en oprecht brengen."

Tatjana wil een voorbeeld zijn voor andere vrouwen: "Ik wil via het programma ook laten zien dat een relatie hebben of krijgen heel moeilijk kan zijn. Ik hoop dat ik een steuntje in de rug ben voor andere vrouwen: ik kan het ook niet vinden. Ik geloof in de liefde, niet in eeuwige liefde. Maar ik laat me graag overtuigen."

Onlangs schoot de zangeres, die maar liefst twaalf keer in de Playboy heeft gestaan, nog in tranen over haar recente breuk met haar ex. Wie Kiest Tatjana is vanaf 28 januari te zien op de buis. Op 24 december is een kick off-uitzending. Aanmelden kan via rtl.nl/wiekiesttatjana. Bekijk hier recente foto's van Tatjana.


Tatjana zoekt man