Man met half hoofd aangehouden

Het klinkt raar, het ziet er als een Photoshop uit, maar het schijnt toch echt te zijn. In Miami is op 9 november een man aangehouden met een half hoofd (foto). De 25-jarige Carlos Rodriguez wilde een prostituee bezoeken, niet zo verwonderlijk gezien zijn uiterlijk, maar de prostituee bleek een undercoveragent te zijn.

De agent rekende Rodriguez in nadat hem tachtig euro werd aangeboden voor zijn diensten. Tot zover is het verhaal relatief normaal, maar Rodriguez heeft een wel heel bijzonder voorkomen. Hij lijkt maar een half hoofd te hebben.

In eerste instantie zou je de foto's als bewerkt aanmerken, maar naar het schijnt zijn de afbeeldingen wel degelijk echt. Zo staat Rodriguez op deze site, die arrestaties bijhoudt, en stelt The Miami New Times ook dat de foto's echt zijn.

In de reacties onder het artikel in The Miami New Times claimen mensen de man te kennen. Zij stellen dat hij een auto-ongeluk heeft gehad, en daarom bijna de helft van zijn hoofd mist. De man is in zijn leven al meerdere malen opgepakt voor drugsbezit, prostitueebezoek en inbraken, maar je kunt het hem moeilijk kwalijk nemen als je zijn uiterlijk bekijkt.