[Video] Bruid blijkt travestiet te zijn

In de Chinese provincie Henan is een man onlangs in het huwelijk getreden met een zeventienjarige. Tot zover niets aan de hand, maar tijdens de huwelijksnacht bleek de Chinees met een man te zijn getrouwd.

In april smeedde de man samen met twee vrienden een plan. Hij zou zich voordoen als vrouw om vervolgens met een verstandelijk gehandicapte man in het huwelijksbootje te stappen. Op deze manier wilden zij de bruidschat van omgerekend ruim 1100 euro opstrijken.

Het slachtoffer trapte erin en uiteindelijk werd het huwelijk beklonken. Tijdens de huwelijksnacht joeg de oom van de kersverse bruidegom zijn neef weg. Oomlief wilde namelijk zelf de vrouw van zijn neef inrijden.

De bruid wilde hier echter niets van weten en sloeg de perverse 'schoonoom' van zich af alvorens te vluchten. Buiten werd de travestiet echter opgewacht door een paar woedende dorpsgenoten. Tijdens de hierop volgende worsteling scheurde de kleding van de bruid en kwam diens ware aard naar boven.

Update 20.45 uur:

Volgens de Japanse site Sankaku Complex is de zeventienjarige travestiet veroordeeld wegens fraude en heeft een jaar cel gekregen. Zijn twee handlangers hebben ieder twee jaar gevangenisstraf gekregen.

De oom die de jongen probeerde te verkrachten is echter veel moeilijker te veroordelen. China kent namelijk geen wet die het verkrachten van een man verbiedt. Omdat hij echter dacht een meisje te verkrachten, is hij tot drie jaar voorwaardelijk veroordeeld, met een proeftijd van vijf jaar.


Uiteraard hebben ze er weer een mooie reconstructie van gemaakt...