Meisje (17) door zestal urenlang verkracht

In Bremen dient deze week de rechtszaak tegen zes mannen van Turkse komaf. Zij worden ervan verdacht een destijds zeventienjarig meisje uren achtereen op brute wijze te hebben verkracht.

Op de terugweg van een feestje, om half twee 's nachts ergens in juli 2007, zouden drie van de zes mannen het meisje hebben gevraagd of ze zin had in seks. Het meisje stemde ermee in, "maar ik doe niet aan groepseks", voegde ze eraan toe.

Hierop ging het viertal naar een leegstaand huis, waar een man haar vaginaal penetreerde. De twee andere mannen zouden haar echter gelijktijdig oraal hebben verkracht. Hoewel het meisje een aantal keren aangaf 'niet meer te kunnen', bleef het drietal maar doorgaan.

Alsof het meisje nog niet genoeg had gehad, belden ze drie kameraden om vooral even langs te komen 'omdat er een meisje voor hen klaar lag'. De drie vrienden maakten graag gebruik van dit aanbod en verkrachtten het meisje nog een aantal keren.

Pas om half zes hielden de gruwelijkheden op. Een van de zes mannen zette het meisje hierna bij huis af alsof er niets was gebeurd. Twee van de zes ontkennen iedere betrokkenheid, de rest wilde niets zeggen. Vrijdag wordt de rechtszaak weer voortgezet.