Drietal verkracht dronken vrouw

In Dubai moeten drie mannen uit Tunesië voorkomen die handig gebruik maakten van het feit dat een vrouw dronken was. Met zijn drieën verkrachtten zij de 28-jarige vrouw die te dronken was om zich te verweren.

Op 7 juli van dit jaar werd zij tegen het middernachtelijk uur door haar 27-jarige vriend en twee van diens vrienden opgehaald. Vervolgens ging het viertal naar het huis van een vriend. Omdat ze zich niet op haar gemak voelde na drie uur achtereen daar te hebben gezeten, vroeg de vrouw haar vriend haar een andere jurk te brengen opdat ze zich kon omkleden.

"Hij gaf me een witte sportbroek en een zwarte broek en ik kleedde me om", verklaarde het slachtoffer voor de rechter. De bewoner van het huis maakte hierop handig misbruik van het feit dat zij dronken was en dwong haar tot seks, hoewel zij hem had verteld dit niet te willen. Toen hij eenmaal klaar was, waren zijn twee vrienden aan de beurt. Zij kwamen echter niet in haar klaar, zo verklaarde het slachtoffer.

Het drietal zette haar na de verkrachting keurig af bij haar huis, alwaar zij in huilen uitbarstte. In de vagina van de vrouw heeft men het sperma aangetroffen van slechts een man, en deze was haar vriend. Ook een tweede man is inmiddels aangehouden. De derde is helaas op tijd het land uitgevlucht.