City-fan staat voor schut met Rooney-tattoo

Simon Hart, een echte fan van voetbalclub Manchester City, zal zich afgelopen vrijdag nog lang heugen. De 31-jarige barman had namelijk een tatoeage van Wayne Rooney als speler van City op zich rug laten zetten met daaronder de tekst Rooney City Legend, maar de spits besloot toch bij aartsrivaal Manchester United te blijven.

"Ik was ervan overtuigd dat hij in de transferperiode in januari naar ons zou komen," zei de onfortuinlijke Hart tegen Sunday Sport. "Ferguson leek er zich al bij neergelegd te hebben. En wij konden Rooney een nog vetter salaris bieden. Na al die jaren van spot vanwege de Manchester United-fans, was het nu mijn beurt om hen eens goed in het gezicht uit te lachen. Maar nu ben ik natuurlijk opnieuw de pineut."

Dat Hart een echte diehard fan is blijkt wel uit het feit dat hij als zesjarige jongen al bij de opening van het huidige stadion van Manchester City Maine Road aanwezig was. Naar eigen zeggen heeft de tatoeage van Rooney hem 600 euro gekost. "Ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik was gewoon te opgewonden over de transfer. De tattoo ga ik nu proberen te laten veranderen. Graag zou ik van Rooney Adebayor maken. Het enige probleem is dat ze niet echt op elkaar lijken..."

Afbeelding is te zien in de bron van het bericht.