Stormfront boos op DJ Hero 2-reclame

Het forum waar voornamelijk racisten uithangen, Stormfront, is boos op de reclame voor de nieuwe DJ Hero-game. In deze reclame die hieronder te zien is, gaat het allemaal om het mixen. Op het eind van de trailer zien we dat een man met een donkere huidskleur is gemixt met een man met een lichte huidskleur.

Dit schoot bij de heren op Stormfront in het verkeerde keelgat en nu zijn ze boos. Onder andere hier en hier zijn de reacties te zien van de heren en dames, die het abnormaal vinden dat 'zwarte' mensen samenkomen met 'witte' mensen. Ze zijn nu bezig met een haatcampagne tegen al deze reclames op YouTube, door ze onder andere te 'flaggen', waardoor YouTube ze wellicht van hun site af zal halen, of door haatreacties jegens donkere mensen en de makers van het spel eronder te zetten.

In het spel DJ Hero 2, dat vorige vrijdag uitkwam voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii, gaat het helemaal om het mixen van muziek. Met meer dan tachtig liedjes is het de bedoeling om de discotheek naar je huiskamer te halen. De reclame waar het allemaal om gaat is hieronder te zien.