[Video] Jochie betrapt moeder in bed met vreemde

Een vijfjarig Taiwanees jochie ontdekte onlangs zijn moeder in bed met een vreemde man. Het ventje stelde hiervan direct zijn vader op de hoogte, die hierop een DNA-test liet uitvoeren op zijn zoon. Hierna volgde een tweede schok door de bedrogen man: zijn zoon blijkt niet van zijn zaad te zijn geschapen.

De arme man, meneer Chen, was maar liefst twintig jaar getrouwd met zijn vrouw, Kuo. Na vier dochters volgde zes jaar geleden eindelijk een zoon. Chen, die eigenaar is van een groothandel in tofu, werd dikwijls bedrogen terwijl hij de kost aan het verdienen was.

Kuo ging acht jaar lang regelmatig naar haar minnaar, een zakenpartner van Chen, terwijl manlief gewoon naar zijn werk ging. Bij gebrek aan een zwijgzame oppas nam ze haar zoon telkens mee. Het stel ging gewoon van bil, zonder zich daarbij om de kleuter te bekommeren. "Ik heb mama en oom samen zien rollebollen", vertelde het ventje op een dag aan de man van wie hij dacht dat het zijn vader was.

Hierop gingen alle alarmbellen rinkelen en liet de 'vader' een vaderschapstest uitvoeren om te zien of zijn zoon wel van hem was. Helaas pindakaas, een vreemde kerel bleek hier de hand in te hebben gehad. Zijn vrouw was woedend en haalde direct al het spaargeld van de bank. Chen klaagt zijn vrouw en haar vriend nu aan voor 3.500.000 miljoen Taiwanese dollar, zo'n 80.000 euro. Om het geleden gezichtsverlies weer enigszins goed te maken, vecht hij ook voor de voogdij van de jongen die hij altijd heeft gezien als zijn zoon.

Overspel is in Taiwan overigens verboden. In december 2009 werden de destijds 41-jarige Kuo en haar viend door de politie opgepakt wegens overspel. Haar echtgenoot had de politie getipt dat het stel een nummertje aan het maken was in een hotel. Welke straf het duo heeft gekregen, is helaas niet bekend.


Weer zo'n fijne reconstructie, aangevuld met echte beelden