George Michael slaapt heerlijk in bajes

George Michael lijkt zijn celstraf zonder problemen uit te zitten. De 47-jarige popster krijgt geen speciale behandeling achter de tralies. "De afgelopen drie weken zijn er geen tranen gevloeid, ben ik niet gepest en heb ik zelfs geen slapeloze nacht gehad."

"Iedereen is juist heel vriendelijk voor me", vertelde de zanger aan BBC. "Ze gaan niet anders met me om. Tenzij sommigen me expres laten winnen met poolen." Hoewel hij over een paar weken alweer vrijkomt, wilde Michael graag reageren op 'alle onzin' die over hem geschreven wordt.

"Ik vind het tegenover mijn fans, familie en vrienden wel zo netjes om een reactie te geven." In de media verscheen bijvoorbeeld het bericht dat de zanger een medegevangene wil inhuren als bodyguard. Michael brengt de meeste dagen door met het lezen van brieven en kaarten die hem gestuurd worden door fans.

"Ik wil graag iets terugdoen voor iedereen door snel weer nieuwe muziek te maken." De 47-jarige zanger werd halverwege september veroordeeld tot een celstraf van acht weken wegens rijden onder invloed van drugs. Op 4 juli reed hij, onder invloed van cannabis, met zijn auto tegen de voorzijde van een Londens winkelpand.


(Foto: Novum)