Lange Frans heeft nog maar weinig vrienden

De vriendenkring van Lange Frans is de laatste maanden flink kleiner geworden. De rapper ging enige tijd gebukt onder zware financiële problemen, waardoor zijn huwelijk onder druk kwam te staan. "Als het goed gaat vindt iedereen je leuk. Pas wanneer je in de problemen zit leer je je echte vrienden kennen. En ik kan je vertellen dat dat er niet veel meer zijn."

Eerder dit jaar werd duidelijk dat Frans in de financiële problemen zit. Hij zou zich hebben laten uitmelken door beste vriend Bart en broer Thijs, ook wel bekend als rappers Baas B. en Brutus. De daarop volgende huwelijkscrisis is inmiddels overwonnen en financieel heeft de rapper bijna orde op zaken gesteld.

"We zijn er bijna helemaal uit met onze 'vrienden' van de belastingdienst", zegt Frans woensdag in De Telegraaf. Ook de relatie met broer Thijs is inmiddels aan de beterende hand. Alleen met Frans' voormalige rappartner Bart is er nog 'nihil contact'.

De 29-jarige Frans is momenteel druk bezig met de repetities van zijn theatertour. Zijn nieuwe album moet later dit jaar verschijnen.


Lange Frans (Foto: Novum)