Elmo wint gevecht met belager

Elmo is gisteren vanuit het niets aangevallen door een agressieve man. Gelukkig heeft de populaire Sesamstraat-figuur het hierop ontstane gevecht gewonnen.

Een winkelcentrum in het Amerikaanse Winter Park heeft gisteren een man ingehuurd om, verkleed als Elmo, festiviteiten aldaar op te leuken. Tijdens zijn pauze liep Elmo rond drie uur even een muziekwinkel, toen hij ineens vanuit het niets werd aangevallen. "Hij liep juist de Guitar Center binnen om wat instrumenten te bekijken", laat de politie weten. Ineens werd Elmo vanuit het niets aangevallen door een man die zei zich bedreigd te voelen door het rode karakter.

Volgens de politie daagde de man Elmo uit. "Hij dacht direct dat Elmo een bedreiging was en viel hem aan. Hierop volgde een fysiek gevecht, waarin meerdere klappen werden uitgedeeld." Elmo heeft zich echter kranig verweerd. Hij wist zelfs twee vingers te breken van zijn belager, aldus de politie.

De politie heeft de aanvaller overgebracht naar een ziekenhuis. Hier zal hij langer worden vastgehouden totdat de uitslag van zijn psychiatrisch onderzoek binnen is. Elmo bleek gelukkig ongedeerd te zijn.


Elmo, totaal niet bedreigend...