Kijkcijferrecord voor Oh Oh Cherso

Oh Oh Cherso, het RTL 5-vakantieprogramma waarin acht Haagse jongeren de boel onveilig maken, heeft donderdag opnieuw een kijkcijferrecord gevestigd. Volgens vrijdag gepubliceerde cijfers van Stichting KijkOnderzoek trok het programma 1,25 miljoen kijkers.

De twee eerdere afleveringen trokken respectievelijk 1 en 1,1 miljoen kijkers. Het programma is daarmee, op het achtuurjournaal na, het best bekeken programma van donderdag, en versloeg daarmee onder andere het Europese voetbal.

Mogelijk vervolg
De Oh Oh Cherso-jongeren Sterretje en Sniper hebben donderdag in RTL Boulevard laten weten een winter-vervolg van het programma wel te zien zitten. "Ik denk dat we daar wel voor open staan: een groot feestje in de sneeuw. Ik kan niet skiën, maar alles valt natuurlijk te leren", aldus Sniper.

"Ik wil Barbie wel op die ski's zien staan als we gaan wintersporten", voegt Sterretje toe. Ook RTL 5 ziet een vervolg wel zitten. "Dit is in ieder geval te weinig voor ons en hopelijk ook voor de kijker", zegt de programmadirecteur van de zender.

Bezoek ook het centrale Oh Oh Cherso-topic op het forum.

Kijk via RTL Gemist de derde aflevering van Oh Oh Cherso terug.


Oh Oh Cherso: 'En dan spuit je me vol, tot de rand van m'n hol'